dvv international in South East Europe
 
 
Дома Новости Последна програма на регионалната работилница „КОНФИНТЕА VI во акција во Југоисточна Европа“
Последна програма на регионалната работилница „КОНФИНТЕА VI во акција во Југоисточна Европа“
23 Мај 2011

Последната програма на регионалната работилница која ќе се оддржи на 2ри јуни, може да се симне тука:

 
<<<