dvv international in South East Europe
 
 
Дома Новости Објавени резултатите од Регионалната работилница во Љубљана
Објавени резултатите од Регионалната работилница во Љубљана
01 Јули 2011

Резултатите и документите од регионалната работилница 'КОНФИНТЕА VI во акција за Југоисточна Европа', која се одржа на втори јуни во Љубљана и ја организираа двв-интернешнл за Југоисточна Европа, Министерството за образование и спорт на Словенија и Словенечкиот институт за образование на возрасни, ги има овде.

 
<<<