dvv international in South East Europe
 
 
Fillimi Njoftime Publikohen rezultatet e Punishtes rajonale të Ljubljanës
Publikohen rezultatet e Punishtes rajonale të Ljubljanës
01 Korrik 2011

Rezultatet dhe dokumentacioni i punishtes rajonale 'CONFINTEA VI në veprim në Europën juglindore', që është mbajtur më 2 qershor në Ljubljanë dhe që është organizuar nga dvv international në Europën juglindore, nga Ministria sllovene për arsim dhe sport dhe nga Instituti slloven për arsim për të rritur, mund të gjinden këtu:

 
<<<